Fahlov koncept

Fahl se temelji na jedinstvenom konceptu koji zapravo daje vjetar u leđa poduzetnicima koji žele pokrenuti vlastiti posao. Svjesni smo da je teško otvoriti vlastitu tvrtku na izvrsnoj lokaciji zbog visokih troškova ulaganja i s tim povezane rizike. Zato vam nudimo prodajno područje na najboljoj lokaciji, prodajemo za vas i promoviramo vaše proizvode. Zbog velike raznolikosti proizvoda u kreativnom, dizajnerskom i delikatesnom prostoru, možete doseći mnogo veći broj potencijalnih kupaca. Podržavamo vas koliko god je moguće i nudimo vam uslugu obnavljanja zaliha, kako biste imali vremena posvetiti se proizvodnji svojih proizvoda.

Jedinstveno mjesto

Posebni proizvodi također trebaju posebno mjesto. Fahl je sada zastupljen na preko 20 lokacija u Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj, prostor za mnoštvo različitih proizvoda i popusta, raj za gurmane, ljubitelje umjetnosti i ljubitelje dizajna…

Uz pomoć stručnjaka možete svoje proizvode prodavati lako, povoljno i bez rizika. Pored toga, zastupljenost u tako dobro lociranom poslu može se smatrati marketingom i oglašavanjem.

Pošteno i fleksibilno

O ovom konceptu razmišljamo već duže vrijeme, jer vjerujemo da možemo biti uspješni samo ako je pristupačan i isplativ svima koji u njemu sudjeluju. Zbog toga smo stvorili poseban ambijent, podržali vas sa svojom prodajom što je više moguće i uvijek smo otvoreni za vaše prijedloge.


Lokacije možete kontaktirati na stranici sa zahtjevom stručnjaka.