Postanite franšizni partner od Fahl

 

Fahl je koncept najamnih kutija s idejom podrške regionalnim malim i vrlo malim proizvođačima i nudeći im pristupačan prodajni prostor. Zamišljeni kao franšizni poslovni model, ne samo da operaterima specijaliziranih prodavaonica pružamo skup alata, visoko učinkovita IT rješenja i znanje, već ih i kontinuirano podržavamo. To je okosnica Fahlovog uspjeha.

Specijalizirani koncept, marketing i tehnologija zreli su i dokazani poslovni model.

  • 9 glavnih dučana (Austrija / Njemačka / Švicarska)
  • 12 Fahl uglova(Austrija / Njemačka / Švicarska)
  • oko 800.000 prodanih proizvoda
  • preko 7,1 milijuna eura za male proizvođače
  • preko 3.000 iznajmljenih skloništa svaki dan

Tražimo nove franšizne partnere jer želimo nastaviti rasti! Ali ne po svaku cijenu, već s vama ako ne želite samo raditi posao, već želite biti dio ideje. Trenutno tražimo partnere u Hrvatskoj (Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Velika Gorica, Pula, Slavonski Brod, Opatija, Hvar, Crikvenica, Dubrovnik, Rovinj, Trogir, Porec, Sibenik,..), Njemačkoj (Berlin, München, Köln, Frankfurt, Stuttgart, Düsseldorf, Dortmund, Leipzig, Essen, Bremen, Dresden, ...), Švicarskoj (Zürich, Ženeva, Basel, Lausanne, Bern, Winterthur, Luzern) i Italije (Rim, Milano, Napulj, Torino, Palermo, ...). Naravno, rado primamo i upite iz drugih gradova i zemalja. Međutim, trebali biste uzeti u obzir da bi populacija trebala biti najmanje 80.000.

 

 

 

Naš doprinos

 

1. Franšiza - ujedinjena u obitelji Fahl.

Vaše poslovanje postaje dio obitelji pod zaštićenim zaštitnim znakom "Fahl". Održavamo intenzivnu razmjenu svojih ideja i inzistiramo na zajedništvu svih sudionika koncepta. Važno nam je raditi u partnerstvu. S našim iskustvom možemo vam u bilo kojem trenutku pomoći savjetima i radnjama, a uz priručnik stručnjaka imate sve informacije koje su vam i vašem timu potrebne za svakodnevno djelovanje vašeg stručnjaka.

 

2. Organizacija i tehnologija - sve mora teći bez problema.
Omogućujemo vam jedinstveni svjetski jedinstveni sustav upravljanja, uključujući bazu podataka, tako da ste dobro organizirani i sve radi učinkovito. S prodajnim softverom u savršenom ste položaju od prvog dana. Također brinemo o vašim tehničkim pitanjima. Oprema trgovine jednako je važna kao i dobra podrška. Naše su strukture ravne - naša obitelj je umrežena: Ovdje smo nenadmašni i (gotovo) dostupni.

 

3. Trening - Nećemo vas ostaviti sam.
Osposobljavamo vas tako da možete postati pravi stručnjaci. Prije nego što započnete, svladajte svoj zanat! Vi sami tražite svoju radnu snagu, a mi ćemo ih educirati..

 

4. Fahl- budućnost- Zajedno mislimo unaprijed.
Konstantno razvijamo našeg stručnjaka, razvijamo nove koncepte i poboljšavamo značajke / funkcije stanara s jedne strane i za vas, našeg stručnjaka. To nas čini jedinstvenima i demonstrativno superiornima u odnosu na konkurenciju. Na taj način smo u mogućnosti postići mogućnosti koje sama trgovina koja nikad ne bi imala.

 

5. Marketing - ne počinjete ispočetka.
Imate koristi od naših postojećih komunikacijskih mreža i medijskih kanala. Kao dio obitelji Fahl dio ste toga od samog početka.

 

Vaš doprinos

 

1. Strast - entuzijazam za neovisnošću.
Ne treba vam poslovna diploma, maloprodajno iskustvo, niti završeni seminar da biste postali davalac franšize. Ako razumijete ekonomske odnose i neovisnost vam nije strana riječ, veselimo se suradnji s vama. Najvažniji doprinos Fahlu je strast koju uložite u svoju tvrtku i na taj način postanete punopravni dio Fahlove obitelji.

 

2. Ulaganja - Oprema novog Fahl
Za financiranje vlastitog stručnjaka/sebe trebate oko 35.000 eura. To uglavnom uključuje opremu s originalnim specijalnim kutijama, hardver, softver, kao i potrošnju i marketinški materijal.

 

3. Prihodi i naknade - Trgovina je pokrenuta.
Od trenutnih prihoda od najma i ukupne popunjenosti - ovisno o zadovoljstvu kupaca - izračunava se naknada od 9-16% neto prometa. Provizija od prodaje ostaje u potpunosti vama, a isto tako i prihod od usluge obnove zaliha i ostalih neobaveznih usluga.

 

  Izjava 's Fachl Linz

 

„U našoj suradnji s davateljem licence, kombinacija poštenja, povjerenja i međusobnog uvažavanja daje mi, uz jedinstveni koncept, poriv da svakog dana sa radošću otvaram svog „ stručnjaka “.

Sabine Reisinger & Michaela Rückl, 's Fachl Linz

 

 

Izjava 's Fachl Salzburg

 

„U našoj suradnji s davateljem licence, kombinacija poštenja, povjerenja i međusobnog uvažavanja daje mi, uz jedinstveni koncept, poriv da svakog dana sa radošću otvaram svoj Fachl“.

Roland Huber,'s Fachl Salzburg

 

 

Izjava 's Fachl Hamburg

 

"Visoko učinkovito „IT rješenje“ upareno s „sveobuhvatnim bezbrižnim paketom“ oslobađa teret s nas stručnjaka."

Nils Tönnesen 's Fachl Hamburg

 

 vise informacija: franchising.hr

 

Želite li biti dio obitelji Fahl? Pozivamo vas da stupite u kontakt s nama kako bismo mogli razgovarati o našoj suradnji!